Basın Açıklaması
Çaykur Rizespor

Basın Açıklaması

21 Eylül 2022 Çarşamba 18:47
Basın Açıklaması

Kulüp Başkanımız İbrahim Turgut'un basın açıklaması..

"Büyük bir heyecan ve inançla üstlenmiş olduğumuz Çaykur Rizespor Kulübü başkanlığı görevini, sorumluluklarımızı bir an bile unutmadan, omuzlarımızdaki ağır yükün bilinci ve idraki ile sürdürmenin gururunu yaşamaktayız.

Bu kutlu görevi devraldığımız günden itibaren ısrarla gündeme getirdiğimiz “Biz bir aileyiz” mottosu doğrultusunda güzel gelişmeler yaşamaya devam ediyoruz. Şehrin bize duyduğu güven ve verdiği büyük destek gücümüze güç katmaktadır.

Görevi geldikten sonra çözüm bekleyen konularda önemli çalışmalar yaptık ve bazı alanlarda yenilikleri devreye soktuk. Küme düşen bir takımın içinde bulunduğu travmatik durumu iyileştirmek adına büyük iletişim ağları oluşturduk. Olumsuzlukları ortadan kaldırarak hak ettiğimiz Süper Lig'e geri dönebilmek için yeni bir kadro kurduk.

Çaykur Rizespor Kulübü, kurumsal bir anlayışla yönetilmektedir. Kulübümüzdeki çalışmaların tamamı ortak akıl ve istişare ile karara bağlanmaktadır. Kulübümüzde hiçbir alanda tek başına karar alma uygulaması yapılmamaktadır. 

Geride bıraktığımız 5 haftalık periyodun taraftarımızı üzdüğünü biliyoruz. Ama birlikte yürümeye devam ederek büyük taraftarımızın desteğiyle Süper Lig’e ulaşacağımıza inancımız tamdır. 

Üzülerek görüyoruz ki; aldığımız beklenmedik sonuçlar, bazı odaklar için sevinç kaynağı haline gelmiştir. İçinde bulunduğumuz manevi dayanışmadan rahatsız olan bu çevreler, sosyal medya aracılığıyla nifak tohumları ekmeye çalışmaktadır. 

Çaykur Rizespor’un menfaatleri kapsamında tüm kararları ivedilikle alıp uygulayacak kararlığımız mevcuttur.

Bizzat inandığımız, güvendiğimiz ve birlikte çalışmaktan keyif aldığımız değerli yönetim kurulumuzla birlikte taraftarlarımızın beklentilerini karşılayabilmek ve ilke edindiğimiz sportif hedeflere ulaşabilmek için çok çalışmaya devam edeceğiz. 

Çaykur Rizespor ailesine sevgi ve saygılarımla.."

 

İbrahim TURGUT

ÇAYKUR RİZESPOR KULÜBÜ BAŞKANI

 

Diğer Haberler