Çaykur Rizespor’da genç yetenek tarama çalışmaları
Duyurular

Çaykur Rizespor’da genç yetenek tarama çalışmaları

3 Eylül 2024 Salı 13:13
Çaykur Rizespor’da genç yetenek tarama çalışmaları

Trendyol Süper Lig’de mücadelemizi sürdürürken bir yandan da geleceğin Çaykur Rizespor’unu inşa etme adına gençleştirme çalışmaları yürütmekteyiz.

Bu anlamda kulübümüzün geleceğine yönelik 2 yıl önce başlatılan planlama kapsamında gelecek vaat eden genç oyuncuların Rizespor’umuza kazandırılmasına yönelik uygun adımlar atmaktayız.
 
Uzun zamandır takip ettiğimiz isimlerin yeşil-mavi kadromuza kazandırılması için titizlikle sürdürülen çalışmalar neticesinde bu yıl genç isimler Efe Geçim ve Enes Eski’yi bünyemize katmış bulunmaktayız.
 
Aynı zamanda 3 yıldır kadromuzda yer alan Habil Özbakır da profesyonel oyuncularımız arasına katılmıştır. Bazı sosyal medya platformlarında iddia edilenlerin aksine geçen yıl olduğu gibi bu yıl da kadromuza kattığımız genç yetenekler için herhangi bir ödeme yapılmamıştır. Transfer kuralları kapsamında zorunlu olan yetiştirme bedelleri de kulübümüzden talep edilmemiştir. Habil Özbakır için de bir önceki kulübüne iyi niyet kapsamında zorunlu yetiştirme bedeli ödenmemiştir. Bütün genç transfer çalışmalarımız kulüpler ile olan iyi ilişkiler kapsamında gerçekleşmiştir.
 
Genç ve gelecek vaat eden oyuncuları bünyemize katma çalışmalarımız titizlikle sürdürülecektir.
 
Kamuoyuna saygılarımızla.
 
ÇAYKUR RİZESPOR KULÜBÜ

Diğer Haberler