Kamuoyuna Duyurulur
Çaykur Rizespor

Kamuoyuna Duyurulur

2 Temmuz 2022 Cumartesi 17:25
Kamuoyuna Duyurulur



Çaykur Rizespor Gençlik Geliştirme ve Futbol Eğitim Merkezi Akademi Direktörlüğü görevini yürüten Fedayi Aksoy ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız.

Sn. Aksoy'a hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde kendisine başarılar dileriz.

Sn. Fedayi Aksoy'un veda mesajı:

"Spor kamuoyuna ve sevgili Çaykur Rizespor camiasına;

Geçtiğimiz sezon başı dönemin başkanı Sayın Tahir Kıran ve teknik direktörü Bülent Uygun’un duydukları güven ve talepleri doğrultusunda başladığım ve büyük bir gurur ile yaptığım Akademi Direktörlüğü görevinden an itibarı ile ayrılmış bulunmaktayım.
Rize’ye ve Rize futboluna yeni bir bakış açısı kazandırmak amacındaki ve bu amaca yönelik bir proje kapsamında görev yaptığım süre boyunca, kulübümüz alt yapısına ciddi bir ivme kazandırmanın huzur ve mutluluğu içerisinde görevimden ayrılıyorum.
Çaykur Rizespor alt yapısındaki değişim ve gelişimin ülke spor kamuoyunca övgü alması beni ayrıca mutlu etmektedir.

Ancak geldiğimiz noktada, koşullar gereği değişim ve ayrılık kaçınılmaz olmuştur.

Görev süremce bana saygı ve sevgi, ilgi ve güvenlerini ortaya koyan Çaykur Rizespor camiasına, başta değerli başkanım Tahir Kıran'a, 2. Başkanımız Mustafa Yazıcı'ya, Başkan Yardımcısı Ali Haydar Er'e, her an yanımda olan As Başkan Serkan Karavin'e, diğer tüm yönetim kurulu üyelerine  ve çok değer verdiğim, kader birliği yaptığım akademi antrenör, doktor, fizyoterapist, masör, malzemeci sporcularımız ile Tesis Müdürü Sinan İslamoğlu ile tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum."

Diğer Haberler