Rizespor Akedemide Veli Bilgilendirme Toplantıları Düzenlendi
Amatör Branşlar

Rizespor Akedemide Veli Bilgilendirme Toplantıları Düzenlendi

7 Ekim 2021 Perşembe 11:12
Rizespor Akedemide Veli Bilgilendirme Toplantıları Düzenlendi

Akademi Direktörümüz Fedayi AKSOY, Çaykur Rizespor’un tüm yaş grubu kategorilerindeki oyuncularının velileri ile 2-3 Ekim tarihlerinde ayrı ayrı bir araya geldi. Her iki toplantıda kulübümüzün ‘’Misyon ve Vizyon”u anlatırken, velilerin de görüş ve önerileri alındı.

 

 

ÇAYKUR RİZESPOR AKADEMİSİNİN MİSYON VE VİZYONU”

Dürüstlük, adalet, ahlaki değerlerle birlikte kulübümüzün şanlı tarihindeki gelenek ve göreneklerini benimseyerek saygınlığına yakışır olmaktır. Şehrimizdeki tüm kulüpleri kendi kulübümüz gibi görüp, pratikte de destek olup birlikte yetenekli oyuncuları en üst seviyeye çıkararak bu oyuncuların önce “ÇAYKUR RİZESPOR” içinde olmalarını sonra “MİLLİ TAKIMLARDA” oynama kabiliyetine ulaşmalarını sağlamaktır. Akademi merkezi olarak en küçükten yetişkinlere kadar eğitme ve yetiştirme görevi üstlenmektir.

Oyuncularımız; takım ruhu, taşıdığı formanın değerliliği, sorumluluk duygusunun yerleştiği, güvenilir olduğu, saygı-sevgi, istek-arzu coşku içinde değişip gelişme sağlayabileceği bir yerde olduğu misyonumuz ve vizyonumuz içinde yer aldığını bilmesi aidiyet duygusunu sağlayacaktır. U17, U19 takımlarımız profesyonel takımımız ile akademi merkezi arasında köprü görevi görecektir.

 

 

Amacımız; sportif eğitimin yansıra “KİŞİLİK” gelişiminin desteklenmesidir. Bunun yanında futbolcular kendini ispatlama yeteneği, disiplin, eleştiriye tahammül, performans bilinci ve yalnız çalışabilme kabiliyeti gibi özelliklere sahip olmayı öğreneceklerdir. Akademi merkezimizin temel ilkesi; her zaman oyuncuyu merkeze alıp nitelikli oyuncular yetiştirip profesyonel takıma entegresini sağlamak olacaktır.

 

 

 

Kulübümüzün ÇAYKUR RİZESPOR ile özdeşleştirmiş tüm Rizespor’luların ve tüm futbol severlerin duygusal evi olması da amaçlarımız arasındadır. “ÇAYKUR RİZESPOR” sportif anlamda bir Rizeli için yaşam tarzı olmalıdır.

Akademi Direktörümüz Fedayi Aksoy toplantıda ayrıca velilere: “ÇAYKUR RİZESPOR içinde yeniden bir yapılanmanın olduğunu, bu yapılanma ile süreç içinde Avrupa’da olduğu gibi biz de profesyonel takımımızı oyuncu bazında beslemek zorundayız” dedi. Bunun da tüm paydaşlarla başarılabileceğinin altını çizdi ve onlardan destek istedi.

 

 

 

Ancak artık Rize’mizin de bazı gerçeklerle yüzleşmesi gerektiğinin altını çizerken özellikle Rize ve bölgemizdeki tüm eğitimcilere ve gençlerimize kulübümüzün kapılarının sonuna kadar açık olduğunu da önemle belirtti.

Özetle; merkezimizdeki tüm oyunculara oyunu öğreterek onları yetiştireceğiz – geliştireceğiz - yarıştırıp değiştirerek profesyonel takımımıza entegre edeceğiz.

Biz birkaç şeyi, “RİZE” ile birlikte her şeyi başarabiliriz…

 

 

 

 

 

Diğer Haberler