Sporun Yıldızları Ödül Gecesinde Çaykur Rizespor Damgası
Amatör Branşlar

Sporun Yıldızları Ödül Gecesinde Çaykur Rizespor Damgası

26 Kasım 2022 Cumartesi 13:27
Sporun Yıldızları Ödül Gecesinde Çaykur Rizespor Damgası

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Sporun Yıldızları” ödül töreninde ulusal ve uluslararası turnuvalarda dereceye giren sporcu ve antrenörlerine ödülleri verildi. Yılın sporcusu ve antrenörü amatör dallarımızdan çıkarken Çaykur Rizespor’da yılın kulübü ödülüne layık görüldü.

Sporun Yıldızları Ödül Gecesinde Kulübümüze Ödül Yağdı 
Rize Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Ulusal ve Uluslararası turnuvalara katılıp dereceye giren sporcu ve antrenörler için düzenlenen  Sporun Yıldızları ödül gecesinde kulübümüz onore edildi. Ödül törenine kulübümüz adına Başkan yardımcımız Ali Haydar Er katılım sağladı. 
 
Ödül töreninde yılın kulübü, 22 spor dalında 1500’e aşkın sporcusu ile Çaykur Rize Gençlik ve Spor Kulübü seçildi. Yılın kadın sporcusu Çaykur Rizespor Kick Boks Takımından Cemren Temizel seçilirken yılın erken sporcusu yine Çaykur Rizespor Halter Takımından Onur Demirci oldu. Yılın antrenörü ise Ahmet Cebir oldu. 
 
İşte ödül alan sporcularımız; 
Akarsu Kano
Emir Fazıl Yazıcı, Hasan Mert Taşkıran, Elif Ceylin Yer 
Bisiklet
Eren Geçim 
Boks
Alperen Yılmaz 
Cimnastik
Ecrin Civelek 
Kick Boks
Cemren Temizel 
Judo
Berfin Civecek, Azmi Kocabey, Ayşenur Karadağ 
Halter
Onur Demirci 
 
Sporcularımız ödüllerini Rize Valisi Kemal Çeper, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin ve Eski Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın ellerinden aldı.

 

 



Diğer Haberler